Sempozyumun İkinci Gün Oturumları Sona Erdi

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Sosyal Bilimler: Süreklilik ve Dönüşüm Sempozyumu” 19-20 Ekim 2023 tarihlerinde ASBÜ Sezai Karakoç Salonu'nda gerçekleştirildi. Sempozyumun tüm oturumları ASBÜ YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı. Sempozyumda Cumhuriyetin 100. yılında sosyal bilimlerin asırlık serüveninde yaşanan değişim bütüncül bir bakış açısıyla değerlendirildi.

Sempozyumun İlk Gün Oturumları Sona Erdi

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi tarafından 19-21 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Cumhuriyetin 100. Yılında Sosyal Bilimler: Süreklilik ve Dönüşüm Sempozyumu’nun açılış ve ilk gün oturumları ASBÜ Sezai Karakoç Salonu’nda gerçekleştirildi. Sempozyumun tüm oturumları ASBÜ YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın Sempozyum Açış Konuşması

Çok kıymetli hazirun, sevgili öğrenciler; hepinizi önce saygıyla, sevgiyle selamlarım. Aranızda online olarak da olsa bulunmaktan dolayı memnuniyetimi ifade ederim. Bugün aslında yüz yüze sizlerle olalım istedim, fakat karantinamın son 1-2 günü olduğu için bu şekilde toplantıya katılmanın uygun olacağını düşündüm.